Ana içeriğe atla

Kitap Alışverişlerim

 Yazın gelmesiyle beraber üç aylık tatil süremin akrep ve yelkovanı geriye doğru çalışmaya başladı bile :) Ben de bu süremi- muhtemelen stajlarımdan önceki son tatilimi- en güzel şekilde değerlendirmek istiyorum. Bu sene de her sene olduğu gibi ailemle birlikte Silivri'deki yazlığımıza gidiyoruz. Ehliyet sınavlarım için bir iki kere döneceğim ama onun dışında uzunca bir süre orada olacağım ben de :) Her günüm deniz, kum, güneş ve tabi en kıymetlilerim olan kitaplarımla geçecek..Kız kardeşimle beraber aldığımız karara göre okumadığımız kitap kalmayacak :)
 Gelelim bu postumun asıl konusuna. Dün kardeşimle beraber rastgele Migros'a girdik ve harika bir sürprizle karşılaştık. Tüm kitaplarda %40 indirim varmış! Tabi bunu duyan iki kitap kurdu nasıl tutsun kendini. Daha önceden aklımızda olan birkaç kitabı aldık.

Bu beş kitaba toplamda çok uygun bir fiyat ödedik. Eğer bu yazıyla, yeni haberiniz olduysa indirimden hemen koşun derim :)

Bir diğer alışverişim ise geçen hafta D&R'ın internet şubesinden oldu. Kendime doğum günü hediyesi olarak siparişimi verdim. Bu üç kitap da yazın okumak istediklerim arasında üst sıralardaydı. :)



Ve son olarak da doğum günümde gelen en anlamlı hediyemi eklemek istiyorum yazımın sonuna. Canım arkadaşım lise yıllarında, şiirlerini bayılarak okuduğumuz Nazım Hikmet'in bir kitabını bana hediye etti. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum bunun için :) 



En güzel deniz:
                                                             henüz gidilmemiş olanıdır.
 En güzel çocuk:
                                                 henüz büyümedi.
       En güzel günlerimiz:
                                                             henüz yaşamadıklarımız.
                                       Ve sana söylemek istediğim en güzel söz:
                                                                              henüz söylememiş olduğum sözdür.

En sevdiğimiz şiiri. 4 senemizi özetledi. Daha nice 4 senelerimizi özetleyecek..


                                         -Zeze



Yorumlar

  1. İlaç gibi bir indirim değil mi?
    Keyifli okumalar ,ben de Yağmur Sonrası'nı almıştım
    http://kitapsiginagi.blogspot.com/2013/06/migrosta-40-kitap-indirimi.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar cok yorum okudum ki almadan edemedim artik :)

      Sil
  2. :( benim de daha yeni haberim oldu ama dershaneden zaten geç gelmiştim eve
    ve yakınlarda migros yoktu nasıl üzüldüm yaa:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yarin da devam ediyor diye biliyorum. Son gun yarindi sanirim hatta ama emin degilim. Sen yine de bir bak derim cok uyguna geliyor cunku gercekten :)

      Sil
    2. haklısın bugün gidip bakmalıyım:)

      Sil
    3. gittim baktım veeeee aldım ben de:))
      İncir Kuşları ve Kardeşimin Hikayesi aldımm:)

      Sil
    4. Harikasiiin :) incir kuslari icin yorumunu beklycem. Listemdeydi benim de :) kardesimin hikayesini temmuz ayi kitap kardesligi de okuyor gel birlikte okuyalim ne dersin ? :)

      Sil
    5. kitap kardeşliği için aldım zaten:))
      gerçi Antalyanın sıcağında 3 migros mağazası gezmeme sebep oldu ama değdi :D aldımmm
      evet temmuzda birlikte okuyacağız
      İncir Kuşlarına gelince dayanamadım ve dönerken dolmuşta başladım okumaya ve beni hemen içine çeken bir kitap
      Kpss ye rağmen okumaya devam edersem birkaçgüne biter ve postumu hemen paylaşırım:)

      Sil
    6. Kpss' mii ? Aman tanrim der susarim bunun uzerine. Kolay gelsin =D harika o zaman kardesimin hikayesinde beraberiiiz :)

      Sil

Yorum Gönder

Senin de bu konu hakkında bir yorumun var mı ? Haydi paylaş benimle :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kadının Adı Yok - Duygu Asena

ilk kez Duygu Asena okudum. Aslına bakarsanız ilk kez bu denli feminizmi savunan, bu denli kadın haklarından bahseden bir yazarı okudum. Dün öğlen başladığım kitabı akşamüzeri bitirmiştim. Yer yer neyden bahsedeceğini öğrenmek için okudum. Yer yer de gerçekten ne yapacak şimdi bu kadın dediğim için.

Yeni Yıl Çekilişi

 Merhabalar! Bir önceki postumda bahsettiğim gibi bu yeni yıla merhaba çekilişidir. Kazanan kişiye ocak ayının ilk haftasında, içi sürprizlerle dolu bir kutunun ulaşacağı çekiliştir. :) Kutunun içinde ne olduğunu çok söylemek istemiyorum. Söylersem ne anlamı kalır ki dimi ama yeni yıl hediyesi bu! Sadece şöyle bir ipucu vereceğim. Bir hikaye kitabı, bir şiir kitabı ve bir de roman barındıracak bu kutu içinde. Hepsi benim okuyup beğendiğim, başkalarına da önerdiğim kitaplardan olacak :) Aslında kafamdaki kitapların çoğu instagram hesabımda  var bile sanırım ubss. Hepsi harika kitaplardır :) Kutunun gerisi kocaman sevgiyle, umutla konulmuş küçük küçük gönülden gelen hediyelerle dolacak. Çok severek hazırlayacağım bir hediye :) Katılım şartlarına gelirsek çok çok basit.  1. tozluraflardannotlar.blogspot.com adresimin takipçisi olmak 2. Eğer kullanıyorsanız instagram'da takipçim olmak (hesabım için  tık tık ) (Eğer instagram hesabınız varsa oradan da katılıp, resmi

Okuduklarım #1 Her Kalp Kendi Şarkısını Söyler- Jan-Philipp Sendker

 Sonunda kitabımı bitirebildim. Ve işte buradayım :) Bu muhteşem kapak tasarımı sayesinde aldım kitabı. Bir arkadaşımın da dediği gibi o kadar estetik ki kapak tasarımı, her bulunduğun ortama uyabilecek kapasitesi var. Şaka bir yana gerçekten kahvenin yanında iyi giden bir kitap oldu. Çenem çok düşmeden hemen kitabın konusuna geçiyorum :)  Burma'da yaşayan iki gencin aşklarını anlatıyor bu hikaye. U Ba adlı yaşlı, eski kitaplari toparlamayi seven bir Burmalı'nın ağzından anlatılıyor.  Kahramanlarımız; Tin Win ve Mi Mi.  Biri görme yeteneğini kaybetmiş bir diğeri ise yürüme şansını hiç yakalayamamış iki çocuk. Çocuk dedim. Çocuklukta başlamış aşkları çünkü. Tin Win annesinin onu terk etmesinden birkaç sene sonra görme duyusunu yitiriyor. Mi Mi ise kendi ağırlığını taşıyamayan minik ayaklarla geliyor dünyaya. İki miniğin yolları manastırda kesişiyor. Ve hikayeleri başlıyor..  Tin Win Mi Mi'nin ayakları oluyor; Mi Mi Tin Win'in gözleri... Burma'yı birlikte